Kies uw e-hosting pakket

E-post starter

3 per maand
  • 500 MB postvak ruimte

E-post standaard

4 per maand
  • 1 GB postvak ruimte

E-post pro

5 per maand
  • 5 GB postvak ruimte

E-post business

5 per maand
  • 2,5 GB postvak ruimte

E-post hosting

Wenst u de zekerheid van een betrouwbare partner in e-post hosting, zonder de meerkost van een eigen server ? Dan bent u bij Hosting Vlaanderen aan het goede adres.

Met onze e-post hosting oplossingen stuurt u e-berichten vanaf uw eigen domeinnaam. Hosting Vlaanderen investeert in uw plaats in de mailservers, de licentiekosten voor de mailserver software en de technische kennis om mailservers te beheren.

Onze professionele e-post hosting is geschikt voor zowel particulieren als voor kleine en grote bedrijven. Voor bedrijven bieden we E-post business aan. Managers en bedrijfsleiders kunnen niet zonder moderne communicatiemiddelen zoals e-post.

E-post is niet langer gebonden aan een desktop computer. Iedereen wil van eender waar zijn/haar agenda’s, e-post en contactpersonen raadplegen zonder gebruik te moeten maken van een laptop of PC. Bovendien kan alles perfect gesynchroniseerd worden. Wie bij Hosting Vlaanderen gebruikt maakt van e-post hosting, kiest voor betrouwbaarheid, stabiliteit en dienstverlening!

Meer informatie ?

Als u vragen heeft of een offerte wenst voor een specifieke configuratie, kunt u steeds contact opnemen via onderstaande knop.