Colocatie

Colocatie is bij uitstek geschikt om uw kostbare apparatuur onder te brengen. Het datacenter waar onze servers staan, is voorzien van de meest moderne faciliteiten op het gebied van stroomvoorziening, klimaatbeheersing, brandpreventie, beveiliging, enz.

Het datacenter wordt 24/24 uur per dag bewaakt en is voorzien van meerdere dieselgeneratoren. Er is een grote hoeveelheid diesel voorradig en er zijn afspraken gemaakt met toeleveranciers.

Het datacenter zit rechtstreeks op de backbone van Interoute. Het betreft een Tier3 datacenter dat ISO27001 gecertificeerd is en SAS70 compliant. Het wordt o.a. door Eandis gebruikt omwille van betrouwbaarheid en redundantie.

U kunt uw eigen server plaatsen in het datacentrum van Diegem of Merelbeke waardoor hij direct is aangesloten op belangrijke internetknooppunten in dit land, maar ook op de internationale transit.

  • U beschikt over een eigen IP-adres.
  • De server kan vanop afstand herstart worden.

Meer informatie ?

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze technische afdeling. We maken graag een vrijblijvende offerte voor uw specifieke wensen.