Waarom kiezen voor een .vlaanderen domein ?

Verbind u met Vlaanderen en de Vlamingen, maak deel uit van de Vlaamse gemeenschap. Laat de wereld zien waar uw organisatie voor staat, waar Vlaanderen voor staat. Laat weten wie u bent, dat uw afkomst belangrijk is en toon dat u trots bent op Vlaanderen.
Communiceer Vlaams zodat uw organisatie zich uitdrukkelijk kan richten tot geïnteresseerden die zich in Vlaanderen bevinden. Nabijheid wekt vertrouwen: het domein .vlaanderen is een extensie met een uitgesproken identiteit en creëert vertrouwen, waardoor drempels verlaagd worden.
Neem de gelegenheid te baat om een waardevolle .vlaanderen domeinnaam te registreren waarvan de .be- of .com variant al lang ingenomen is. Een hele waaier aan mogelijkheden opent zich, zelfs de meest algemene namen.
De .vlaanderen extensie zorgt dat uw domeinnaam de perfecte weerspiegeling is waarvoor uw organisatie staat. U legt duidelijke accenten omdat uw domeinnaam in één lijn ligt met uw wortels, identiteit, interesse, vereniging, activiteiten, potentiële leden of geografische ligging. Kortom: u creëert een sterke identiteit.
Vergroot uw kansen om gevonden te worden op internet: een duidelijke en beschrijvende domeinnaam, vergezeld van een .vlaanderen extensie boezemt vertrouwen in en kan meer bezoeken opleveren als uw webstek in de zoekresultaten verschijnt. Een hoger bezoekersaantal kan bovendien resulteren in een hogere rangschikking.

Controleer de beschikbaarheid

loading
Geen domeinnaam ingevuld.
Graag bevestigen dat u geen robot bent.

Tarieven & registratie

Het jaarlijks tarief van een .vlaanderen domeinnaam bedraagt 29 Euro + btw. Deze domeinnaam kan doorverwijzen naar of gekoppeld worden aan een bestaande webstek en er kan ook een e-post hostingpakket aan verbonden worden. Dit pakket kost 36 Euro per jaar + btw. De instelling van de postvakken is inbegrepen en er zijn twee mogelijkheden:

 • doorverwijzen naar andere e-adressen (bv. naar uw.naam@telenet.be) met als beperking dat het beantwoorden van berichten dan vanuit dat doorverwijs adres gebeurt
 • het instellen van een IMAP of POP3 postvak op uw toestel

Vul hieronder de beknopte gegevens van uw organisatie in, en de gewenste domeinnaam. De uiteindelijke registratie zal plaatsvinden in onderling overleg en op basis van het antwoord op volgende vragen:

 • wie is de eigenaar van de naam ?
 • wordt een nieuwe webstek aan de naam verbonden ?
 • of betreft het een doorverwijzing naar een bestaande webstek ?
 • welke nameservers dienen te worden ingevuld ?

  Naam:

  Organisatie:

  E-post:

  Domeinnaam die u wenst te registreren:

  Gratis bij domein

  • DNS diensten
  • E-post doorsturen
  • Koppeling webstek
  • Koppeling hostingpakket